Expoziția ”Între ieri și întotdeauna”

ian. 29th, 2021 | By | Category: Postcard

În perioada 28 ianuarie-25 februarie, la Galleria 28 din Timișoara,  va putea fi vizitată expoziția semnată de CIPRIAN BODEA. Expoziția aduce în atenția publicului un fond de 33 de lucrări, grafică și pictură, în care artistul timișorean abordează genul portretului. Curator : Maria Pașc.

 S-ar putea crede că Ciprian Bodea a inclus în această expoziție autoportrete. Oare? După vorba lui Unamuno: „Când doi stau de vorbă intră în joc mai multe personaje decât s-ar crede”. Ciprian Bodea față în față cu pictorul Ciprian Bodea. Pictorul cu ceea ce își închipuie despre om. Omul cu ceea ce își închipuie despre pictor.

Maria Pașc, București, 28 ianuarie 2021

 

Expoziția „Între ieri și întotdeauna” poate fi vizitată respectând normele de prevenire a pandemiei de coronavirus, de luni până sâmbătă, la Galleria 28, str. Constantin Brâncoveanu nr. 28, Timișoara. Programarea pentru vizitare se face la numărul: 0040(0)722 503 028.

 

Număr de vizualizări :405


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro