Pastile de înțelepciune pentru o viață împlinită

ian. 29th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 26 ianuarie – 2 februarie 2021 editura Herald vă invită, pe pagina de facebook,  într-o călătorie interioară pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității noastre.

Atunci când începem să învățăm cum să ne hrănim cu emoții sănătoase, cu emoții pozitive, realizăm lucruri minunate atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru. Trebuie doar să eliminăm ce este de prisos, acele atitudini care ne îngreunează existența, pentru a avea o viață împlinită și armonioasă.

 

Ne vor însoți în această incursiune spirituală titlurile din colecția Colibri a editurii Herald, adevărate pastile de inspirație și înțelepciune pentru o viață fericită, o selecție care va beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

 

Număr de vizualizări :317


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro