Despre noi

O zi fastuoasă!

Pe 1 martie 2010 a fost lansat proiectul web „AgenţiadeCarte” – prima agenţie de ştiri şi comentarii on-line dedicată industriei editoriale din România, evenimentelor de cArte şi scriitorilor români. Un proiect pus în pagina realităţii şi a virtualului de Asociaţia EURO CULTURART din Bucureşti.

AgenţiadeCarte îşi doreşte să creeze o puternică şi activă comunitate de autori de cărţi care să îşi promoveze evenimentele lor editoriale.

Agenţia de Carte reprezintă prima producţie editorială românească pe web care adună în acelaşi loc informaţii la zi din industria editorială şi din spaţiul cultural autohton și internațional.

Agenţia de Carte îşi propune să genereze un nou tip funcţional de comunitate media. Comunitatea de cArte, în care autorii, editorii şi cititorii sunt actori şi creatori ai fluxului informaţional, putând propune, interacţiona şi promova informaţii şi opinii specializate. Orice eveniment artistic, cultural, ştiinţific şi infoeducaţional  îşi va găsi locul în rubricile Agenţiei de Carte. Informaţiile la zi pe care editorii şi autorii le vor trimite, precum şi un desfăşurător al evenimentelor în pregatire ne vor ajuta să generăm actualizări editoriale de impact.

Echipa editorială:

Dan Mircea Cipariu, director

Tudor Voicu, editor coordonator

Simona Ioniță, editor coordonator

Ana Daniela Sultana, coordonator arte vizuale

Mihai Zgondoiu, art director

Pe adresa de email office@agentiadecarte.ro , în texte cu diacritice însoțite de imagini, puteți trimite informaţii despre evenimente, proiecte și programe culturale.

Ne dorim ca AgenţiadeCarte să asigure o pluralitate a opiniilor şi a spiritului critic în afara taberelor şi găştilor literare și arrtistice ce se exprimă în revistele literare şi culturale în format print sau de pe Net. Sunteți invitați să contribuiţi editorial la această pluralitate de opţiuni estetice şi culturale.

Toate cele bune,

Dan Mircea CIPARIU,
Preşedintele Asociaţiei EURO CULTURART

Suport tehnic: – digitalART (Mentenanță WordPress)

Servicii de mentenanță WordPress