Misterele istoriei, de la turnul din Rhode Island, la peştera Royston

iul. 8th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Printre cele mai noi apariţii în colecţia “Hexagon. La limita cunoaşterii” a Editurii Polirom se numără şi volumul “Misterele istoriei. Personaje şi locuri pierdute în negura timpului” de Brian Haughton, volum tradus de Corina Covaci şi de Carmen Pădurariu.

De la structurile megalitice de la Nabta Playa până la celebrul Tajmahal, de la controversatul turn din Rhode Island până la peştera Royston din Marea Britanie, de la Castelul Medieval din Rennes-le-Chateau până la străvechiul oraş împrejmuit din Zimbabwe, “Misterele istoriei ne poartă într-o călătorie fascinantă prin întreaga lume.

Număr de vizualizări :1254


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro