RELAXART: Semne de vacanţă

iul. 8th, 2010 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 10 iulie 2010, ora 14:00, la “hülsta studio- Showroom” (Bd. Mărăşeşti nr. 2B, Bucureşti) are loc evenimentul “Relaxart-Semne de vacanţă”. Organizatori: AdLittera Project şi hülsta studio.

Este un eveniment dedicat vacanţei, cărţii, accesoriilor de bibliotecă şi design de produs. Intrarea este liberă. Publicul va putea beneficia de cadouri doar dacă se va înregistra aducând personal un Semn de Carte.

AdLittera ştie că anual, sute de proiecte literare valoroase sunt private de dreptul de a vedea lumina tiparului. Motivul: lipsa finanţării în mediul cultural.

Cărtile şi documentele care sunt publicate astăzi, ajung în mâinile cititorilor care se regăsesc în valorile şi ideile promovate de titlul în cauză. Efectul: targetarea unui public receptiv la valorile şi identitatea brandului tău.

AdLittera ştie să transforme cauza în efect. Rolul ei este să coopteze partenerii ideali pentru fiecare proiect literar. Să dea o şansă în plus editurilor să publice carte cu banii proveniţi din publicitatea de pe semne de carte.

Număr de vizualizări :1774


One Comment to “RELAXART: Semne de vacanţă”

  1. […] Comunicat Agentia de Carte – Dan Mircea Cipariu. […]

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro