Departamentul Redactorilor și cel al Proprietarilor din Clubul de Presă și-au desemnat cordonatorii de secție

mai 25th, 2023 | By | Category: Eveniment
Sorin Roșca Stănescu

Joi, 25 mai 2023, Consiliul de Onoare al Clubului de Presă a decis modul în care se structurează departamentele redactorilor și proprietarilor, astfel încât activitățile acestora să câștige în eficiență. Clubul de Presă a demarat discuțiile și cu celelalte organizații reprezentative de presă (MediaSind, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Asociația Editorilor din România) pentru a stabili relații de colaborare pentru mai buna și eficienta reprezentare a mass-media în relațiile cu instituțiile statului român. AgențiadeCarte.ro vă prezintă Comunicatul Consiliului de Onoare al Clubului de Presă semnat de Sorin Roșca Stănescu.

Comunicat al Consiliului de Onoare –

În ultima sa întrunire, Consiliul de Onoare a decis modul în care se structurează departamentele redactorilor și proprietarilor, astfel încât activitățile acestora să câștige în eficiență.
Departamentul Redactorilor, condus de către Bogdan Comaroni, va avea în componență următorii șefi de secție:

Anca Alexandrescu – Politică internă
Petrișor Peiu – Analiză economico-financiară
Ciprian Purice – Analiști publici
Răzvan Savaliuc – Justiție/ Drepturi și libertăți
Mihai Rusu – Sporturi și strategiile aferente
Ion Teleanu – Investigații
Dan Mircea Cipariu – Cultură
Mihnea Tălău – Social/ Administrație
Cristian Unteanu – Politică externă și relații internaționale

Departamentul Proprietarilor, condus de către Claudiu Asimionesei, va lucra cu următorii șefi de secții regionale:
Moldova – Dobrogea – reprezentant Cristian Zavastin
Transilvania – reprezentant Liviu Man
Muntenia-Oltenia – reprezentant Maria Stoica

Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au acordat încrederea și s-au înscris în Clubul de Presă, încurajându-i să ne solicite și ajutorul sub aspect juridic atunci când situația o impune, deoarece a fost creat și grupul de avocați ai Clubului care îi va asista pro bono pe membrii noștri.

Anunțăm totodată că am demarat discuțiile și cu celelalte organizații reprezentative de presă (MediaSind, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Asociația Editorilor din România) spre a reuși să stabilim relații de colaborare pentru mai buna și eficienta reprezentare a mass-mediei în relațiile cu instituțiile statului român.

În numele Consiliului de Onoare,
Sorin Roșca Stănescu
25 mai 2023

Număr de vizualizări :216


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro