JAZZ FOR KIDS: concert de Ziua Internațională a Copilului

mai 25th, 2023 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 31 mai 2023, de la 19.00, copii, părinți, bunici sunt invitați la Sala Radio la un concert dedicat Zilei Internaționale a Copilului. Intitulat JAZZ FOR KIDS, evenimentul prezentat de BIG BAND-ul RADIO și dirijat de SIMONA STRUNGARU este conceput în jurul melodiilor cunoscute și îndrăgite din filme de animație. Pe scena Sălii Radio vor urca și CORUL DE COPII RADIO – dirijat de RĂZVAN RĂDOS – duo-ul vocal NEW VEGAS SHOW (Petru Călinescu și Maximilian Muntean) și alți soliști surpriză. Prezența lor pe scenă – alături de instrumentiștii Big Band-ului – va oferi  acestor muzicieni în devenire bucuria de a-și expune munca și va dărui publicului încântarea de a le descoperi talentul. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

Concertul dedicat copiilor va cuprinde și o componentă educativă: artiștii de pe scenă vor povesti micilor spectatori despre instrumentele muzicale, sonoritatea lor, modul în care se naște muzica ș.a. 

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel.021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti. Biletele și abonamentele achiziționate până la data de 1 mai 2023 prin iabilet.ro rămân valabile. 

Număr de vizualizări :80


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro