Teatrul Dramaturgilor Români anunță premiera spectacolului: NUNTĂ ÎN CER

dec. 15th, 2022 | By | Category: Postcard

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, anunță prima reprezentație a spectacolului NUNTĂ ÎN CER de Mircea Eliade, dramatizare de Andrei Crăciun și Zsuzsánna Kovács, regia Zsuzsánna Kovács – joi, 15 decembrie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu”. O călătorie în mitul eternului feminin, o poveste despre dorul cel mai profund – pierderea și (re)găsirea sufletului-pereche, spectacolul NUNTĂ ÎN CER aduce în atenția publicului, cu sensibilitate și emoție, firul invizibil ce leagă pe viață ființele umane: dragostea. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

Cunoaștem o dragoste cu adevărat mare doar o singură dată în viață, dar ce se întâmplă atunci când lasă în urmă ceva ireparabil – un suflet incomplet, în miriade de fragmente? Prin ce miracol se transformă o simplă întâlnire în extaz, în dragoste, în destin? Până unde merg alegerile noastre și de unde începe hazardul?

Un scriitor (interpretat de Lari Giorgescu) și un afacerist, fost soldat (Richard Bovnoczki) se întâlnesc într-o cabană, în mijlocul unei păduri. Tulburați, ei își povestesc marea, unica lor dragoste, o iubire ce ar fi trebuit să rămână perfectă. Rememorând întâlnirea cu cea care le-a schimbat viața, bărbații se confesează și își mărturisesc trăirile, căutând libertatea.

„Gândește-te bine ce faci. Gândește-te bine…” și achiziționează bilet la un spectacol care te va captiva prin mister și îți va răscoli sentimentele. Scenografia spectacolului este semnată de Corina Boboc, asistent scenografie Iuliana Damir, iar muzica originală este creată de Adrian Nour. 

Următoarele reprezentații: 16, 24 și 26 ianuarie 2023.

Număr de vizualizări :76


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro