Premiera ”Trauma Kink”: o explorarea performativă a durerii și a plăcerii la Teatrul Dramaturgilor Români

nov. 9th, 2022 | By | Category: Postcard

Pe 17, 18 și 20 noiembrie 2022, de la ora 19:00, are loc premiera spectacolului Trauma Kink la Teatrul Dramaturgilor Români. Biletele disponibile aici. Luna noiembrie aduce în fața publicului prima producție teatrală marca Giuvlipen după cei 2 ani de pandemie: ”Trauma Kink” reprezintă o explorare performativă a durerii și a plăcerii, cei doi stimuli principali pe care îi experimentăm de-a lungul vieții. ”Trauma Kink” este un show care împletește teme considerate tabu cu vulnerabilitatea și asumarea propriilor povești personale despre sexualitate, abuz, consimțământ sexual, querness sau frici. “Am senzația că ne petrecem viețile cultivându-ne plăceri care să ne ajute să depășim traume pe care uneori le înțelegem prea puțin. Mă fascinează legătura dintre plăcerile noastre intime, complexele noastre, preferințele și modul în care le manifestăm.” Gabriel Sandu, regizorul spectacolului; AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

După o perioadă de incertitudine prelungită ce a schimbat modul în care oamenii relaționează, spectacolul Trauma Kink deschide conversația despre cine suntem cu adevărat atunci când ne dăm voie să fim vulnerabili. 

Biletele se pot achiziționa de pe www.bilet.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români.

Mai multe detalii despre spectacolul Trauma Kink sunt disponibile în evenimentul de pe Facebook, precum și pe Instagram și TikTok

Echipa artistică:

Cu: Arhanghela, Mihaela Drăgan, Zita Moldovan, Kitty Rhea, Răzvan Rotaru

Text: Mihaela Drăgan 

Regie&scenografie: Gabriel Sandu

Asistent scenografie&concept lumini: Miruna Croitoru

Video: Aural Eye

Coregrafie: Răzvan Rotaru

Costume: Patricia Suciu

Foto: Amalia Drăniceanu

Consultanță muzică: Nicoleta Ghiță

*Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Proiect co-finanțat de AFCN. Acesta nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Număr de vizualizări :69


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro