spot_img

În luna octombrie la Teatrul Dramaturgilor Români

În luna octombrie 2022, Teatrul Dramaturgilor Români propune iubitorilor de teatru un program cultural variat – drame psihologice, comedii romantice, spectacole de teatru coregrafic, spectacole-concert, recitaluri, teatru-serial – o invitație la reflecție, la introspecție, la (auto)descoperire. Sunt doar 70 de locuri în sălile intime și cochete ale teatrului sau, cum le place gazdelor să spună, este loc pentru o mână de oameni care să năzuiască, preț de-o oră-două, în aceeași bătaie de inimă.

1 octombrie, ora 19:00 – Sala „Iosif Naghiu”

       CU O SINGURĂ VIAȚĂ

       Recital extraordinar Răzvan Vasilescu

2 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

AUTORUL E ÎN SALĂ

de Ion Băieșu, regia Dan Tudor

       5 octombrie, 19:00 – Sala „Iosif Naghiu”

       MAGITOT SUNT EU

       Un spectacol de Marius Drăguș 

       7 octombrie, 19:00 – Sala „Iosif Naghiu”

       ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ

       de Dumitru Solomon, regia Alexandru Mihail

       9 octombrie, 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

       JUNGLA TÉVÉ 

       Un spectacol de Gigi Căciuleanu

9 octombrie, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași

TZUKI ȘI TATI

Un spectacol de Florin Piersic jr.

       14 octombrie, ora 19:00 – Sala „Iosif Naghiu”

       ȘASE COMEDII UȘOARE PENTRU OAMENI TRIȘTI

       de Ștefan Caraman, regia Alexandru Nagy

       15, 16 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

       MOBILĂ ȘI DURERE

       de Teodor Mazilu, direcția de scenă Victor Ioan Frunză       

        18 octombrie, ora 19:00 – Sala „Iosif Naghiu”

SINGURĂTATEA OMULUI SINGUR

Un spectacol de George Custură

  • spectacol invitat


       21 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

       TRILOGIA MINELOR. FLORI

       de Csaba Székely, regia Horia Suru

       22 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

       TRILOGIA MINELOR. BEZNĂ

       de Csaba Székely, regia Horia Suru

       23 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

       TRILOGIA MINELOR. APĂ

       de Csaba Székely, regia Horia Suru

26 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

DOAMNA GODOT

de Olga Delia Mateescu, regia Felix Crainicu

27 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

IONA

de Marin Sorescu, coordonare scenică Victor Ioan Frunză

28 octombrie, ora 19:00 – Sala „Iosif Naghiu”

PARACLISERUL

de Marin Sorescu, regia Marcel Țop

29, 30 octombrie, ora 19:00 – Sala „Ion Băieșu”

TZUKI ȘI TATI

Un spectacol de Florin Piersic jr.

30 octombrie, ora 19:00 – în cadrul proiectului „Ai carte, ai parte”, Brașov

NU SUNT EU. MAIA MORGENSTERN – O BIOGRAFIE

direcția de scenă Victor Ioan Frunză

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a teatrului. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul 

General al Municipiului București.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508