Happy Summer Hours @ Neogalateca

aug. 12th, 2022 | By | Category: Uncategorized

”Ultima lună  de vară ne îmbie cu aerul de vacanță, dorința de a te întâlni cu prietenii și vremea însorită. Pentru a ne bucura de acest august sola, NeoGalateca în fiecare sâmbătă din august 2022, între orele 14:00 și 18:00 își întâmpină clienții la Happy Summer Hours cu surprize, discounturi și o inspirată selecție de artiști și designeri. Într-o atmosferă relaxată ei vor  descoperi selecția de artiști și designeri din gallery shop. Bijuterie de autor, fashion, ceramică, artă, mici obiecte de mobilier, dar și un corner cu design sustenabil. 

Lucrări de artă semnate de Ileana Oancea, Reka Csapo Dup, Mirela Iordache, Radu Marinescu, Vlad Pașca, Anca Smărăndache, Petre Staicu, Mircea Moroianu, Dianna Vasilescu, bijuterii de autor Maria Paltin, Claudia Pușcașiu, Anayd Blu, creații vestimentare create de Rad Playground, MA RA MI, Antante Design, LER povești cusute, eșarfe de mătase Marie Nouvelle, Raluca Soare sau Rozmarin Concept, obiecte de design Seletti, Porphyras, Corina Petre, Cristina Iacob, Vaze, Ronativ sau Drag and Drop,  accesorii  ZPuffers,  și mulți alții .

Dacă ești preocupat de tot ce înseamnă eco și sustenabilitate am pregătit un corner special cu mărci precum Wood premium gifts, Wooba, Katerini, SABINNE și Ana Ilie. 

Happy Summer Hours este un prilej de a vorbi despre artă și design, designeri români, tendințe, despre arta de a dărui și descoperi obiecte altfel, unicat sau în serie limitată. ”

Partenerimedia: 

modernism.roBiz, AgențiadecArte.ro, dreamingof.netCover storiesKreatoriaPropagarta, Metropola TV

Susținut de AQUA Carpatica și Domeniile Sâmburești

Număr de vizualizări :116


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro