Masterclass de operetă și musical susținut de soprana Gladiola Lamatic

mai 20th, 2022 | By | Category: Postcard

În perioada 16-18 mai 2022, Biblioteca Metropolitană București, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti, a organizat un Masterclass de operetă și musical susținut de soprana Gladiola Lamatic, solistă a Teatrului de Operetă ”Ion Dacian” București, artistă cu o bogată carieră pe scenele din România și din străinătate. Realizat în cadrul programului Opera la Bibliotecă, Masterclass-ul s-a încheiat printr-o Gală – Concert ce a avut loc joi, 19 mai, la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”. Masterclass-ul de operetă și musical, inedit în peisajul muzical bucureștean, a fost un real succes și un prilej de afirmare a artiștilor tineri în viața culturală a țării. Alături de soprana Gladiola Lamatic a fost și pianista Adina Cocargeanu. Participarea cursanților a fost în regim gratuit.

Fiind singura reţea de biblioteci publice care oferă servicii gratuite de împrumut de carte şi care organizează programe culturale şi educaţionale diverse, BMB joacă un rol social important în spațiul cultural bucureștean. Biblioteca Metropolitană București contribuie la formarea iniţială şi continuă a publicului prin proiecte conturate pe ideea de transformare a spațiilor publice în zone animate, interactive, menite să crească unitatea culturală a comunității, prin activități care au rolul de a stimula imaginaţia copiilor, creativitatea, aptitudinile practice și capacitatea de concentrare.

Vă invităm să ne urmăriți programul activităților derulate în această vară pe site-ul bibmet.ro  și pe paginile de facebook ale Filialelor.

 

 Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității. 

 

Număr de vizualizări :321


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro