Pentalansare. Albumul Piano Blues made in Romania al Othello Trio.

mai 23rd, 2022 | By | Category: Postcard

Othello Trio lansează albumul ”Piano Blues made in România” în România și Suedia după cum urmează: 26 mai 2022 Bistro La Ingineri https://laingineribistro.ro/, 27 mai la La Mama MȚR https://lamama.ro/ , 28 mai la JazzBook https://www.facebook.com/JazzBook/ , 29 mai la The Pub https://www.the pub.ro/bucharest/ și 3 iunie la Malmo, Suedia, în cadrul European Blues Challenge 2022. ”Piano blues made in Romania”, proiect muzical al Othello Trio, promovează pianul în blues și marii pianiști din istoria acestui gen muzical. Proiectul reprezintă, de asemenea, creația originală a muzicianului Florentin Milcof, aka Othello. Othello Trio este un produs muzical unic pe piața românească, fondat în 2017 de Florentin Milcof, pianistul si vocalistul trio-ului. Daniel Croitoru la tobe și Adi Chepa la bas sunt muzicieni cu experiență care vin să întregească un spectacol de calitate. Biletele se găsesc pe https://www.iabilet.ro/ și https://www.ambilet.ro/.

Albumul va putea fi achiziționat la fiecare lansare și, de asemenea, va fi disponibil în rețeaua librăriilor Cărturești.

”Sunt încântat că pot prezenta publicului din România un material inedit, un parcurs prin blues-ul cu pianul, mai puțin spre deloc cunoscut în România, un album de calitate la care au muncit niște profesioniști de excepție le mulțumesc”, a declarat Florentin Milcof.

Florentin Milcof, aka Othello, practică pianul de la vârsta de șase ani, iar activitatea lui profesională se întinde pe patru decenii. A primit în 2001 premiul pentru cea mai bună orchestrație cu Iris Athenaeum, a contribuit la producerea a 15 albume în calitate de orchestrator, compozitor sau pianist, a cântat pe 3 continente, iar 10 ani a realizat emisiuni de radio și TV https://milcof.com .

Informatii suplimentare la 0730879455

Număr de vizualizări :239


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro