Institutul Blecher, ediția 243

mart. 4th, 2022 | By | Category: Eveniment

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică, 6 martie 2022, de la ora 17, în Londohome (Str. David Praporgescu 31, sector 2), cu poeții Ion Buzu și Valeriu A. Cuc. În cadrul evenimentului va fi prezentat volumul recent al lui Ion Buzu, „Realist și egal” (Charmides, 2021). Moderatori: Claudiu Komartin & Ioana Tătărușanu.

Ion Buzu (n. 1990, Ratuș, Rep. Moldova) a absolvit Facultatea de Marketing și Logistică a A.S.E. din Moldova. După debutul cu „3ml de konfidor” (CDPL, 2013), a fondat revista „Lolita”. A revenit cu volumul de poezie „Realist și egal” (Charmides, 2021)

Valeriu A. Cuc (n. 1991, Oradea) a studiat Filosofia la Cluj și a debutat cu „Poeme” (OMG, 2021).

Pentru a rezerva unul dintre foarte puținele locuri în public, vă rugăm să ne scrieți la adresa vin.la.blecher@gmail.com | intrarea va fi permisă exclusiv conform măsurilor actuale în vigoare.

Întâlnirea va fi transmisă LIVE și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a Clubului de lectură Institutul Blecher | https://www.facebook.com/InstitutulBlecher

Partener: Londohome

Eveniment susținut de #celmaibunmerlotdinRomania

Număr de vizualizări :297


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro