Institutul Blecher, ediția 241

feb. 19th, 2022 | By | Category: Postcard

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică, 20 februarie 2022, de la ora 17, în Londohome (Str. David Praporgescu 31, sector 2). Vor citi Ștefania Mihalache și Ioana Iuna Șerban, din cărțile lor recent apărute, „Cronica Akasha” (Nemira, 2021), respectiv „Un viitor care se potrivește trecutului” (Vellant, 2021). Moderatori: Claudiu Komartin și Ioana Tătărușanu.

 

Ștefania Mihalache (n. 1978, Brașov) este absolventă a Facultății de Litere a Universității „Transilvania” din Brașov și a cursurilor de masterat în „Gender and Culture” ale Universității Central-Europene de la Budapesta. Doctor în Filologie la București. A publicat două romane: „Est-falia” (2004) și „Poemele secretarei” (2010), două volume de poezie: „Sisteme de fixare și prindere” (2016) și „Cronica Akasha” (2021) și o carte de memorialistică, „Copilăria. Reconstituiri literare după 1989” (2019).

 

Ioana Iuna Șerban (n. 1990, Brăila) este absolventă de Literatură Universală și Comparată la Litere-le bucureștene și a unui master la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii, unde este în prezent la doctorat, cu o lucrare despre nou în teorii și practici ale artei contemporane. A publicat volumul de poezie „Zero-Unu” (2014), revenind cu „Un viitor care se potrivește trecutului” (2021).

________________________________

IMPORTANT: Pentru a rezerva unul dintre foarte puținele locuri în public, sunteți rugați să scrieți la adresa vin.la.blecher@gmail.com | intrarea va fi permisă exclusiv conform măsurilor actuale în vigoare.

 

Întâlnirea va fi transmisă LIVE și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a Clubului de lectură Institutul Blecher | https://www.facebook.com/InstitutulBlecher

________________________________

Partener: Londohome

Eveniment susținut de #celmaibunmerlotdinRomania

Număr de vizualizări :239


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro