Ediția 226 a Clubului de lectură Institutul Blecher

iun. 4th, 2021 | By | Category: Postcard

Duminică, 6 iunie 2021, de la ora 16, în Londohome (Str. David Praporgescu 31, sector 2), Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită la ediția 226 a Clubului de lectură Institutul Blecher. Vor citi poezie Diana Iepure și Lena Chilari. În cadrul evenimentului va fi prezentat volumul „În rest, viața e frumoasă” (Casa de Editură Max Blecher, 2021) de Diana Iepure. Moderator: Claudiu Komartin.

http://maxblecher.ro/diana_iepure.php |

________________________________

rezervări: vin.la.blecher@gmail.com
eveniment susținut de #celmaibunmerlotdinRomania
________________________________

Diana Iepure (n. 1970) a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității de Stat din Chișinău. A publicat volumele de poezie „Liliuța” (2004), „O sută cincizeci de mii la peluze”(2011) și „În rest, viața e frumoasă” (2021). A tradus din limba rusă cărți de Boris Akunin, Alexei Salnikov și Serghei Timofeev, precum și două antologii din clasici ai literaturii ruse: „Iarnă rusească” (2013) și „Pagini alese din literatura rusă a secolului XIX” (2017).

Lena Chilari (n. 1995) a studiat Literele la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, unde trăiește. Anul trecut a câștigat, alături de Antonia Mihăilescu, cea de-a XII-a ediție a concursului de debut în poezie „Alexandru Mușina” și, ca urmare, a publicat la Editura Tracus Arte volumul „o cană de noviciok la bătrânețe” (2020).

 

Număr de vizualizări :312


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro