BIBLIOLOVE, o colecție nouă, fermecătoare, pentru micii iubitori de carte

mart. 4th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

Editura Galaxia Copiilor își îmbogățește portofoliul cu o nouă colecție – BIBLIOLOVE. Izvorâtă din iubirea pentru cărți, aceasta își propune să adune povești care descriu preocuparea pentru lectură și surprind viața secretă a volumelor îndrăgite. Titlurile publicate sub sigla BIBLIOLOVE se adresează copiilor de peste 4 ani, dar și părinților și bunicilor care doresc să îi apropie pe micuți de cărţi și să le insufle dragostea pentru lectură și curiozitatea faţă de lumea magică a poveștilor.

Primele două volume pot fi comandate în avans, cu o reducere de 20%, valabilă exclusiv în etapa de precomenzi, și livrare începând cu data de 22 martie 2021. Ele vor fi însoțite de cele două stickere BIBLIOLOVE cadou.

 

Bibliofil: Elefănțelul care iubea cărțile este povestea unui pui de elefant căruia o curiozitate de moment i-a adus cea mai mare pasiune – aceea pentru lectură. Hotărârea și perseverența personajului principal de a dobândi mult râvnita insignă rezervată iubitorilor de cărți – cea de Bibliofil – îi vor inspira pe micii cititori să își dorească să se bucure și ei de aceeași recunoaștere. Atât textul, cât și ilustrațiile reușesc să transmită emoții autentice, care fac inima să tresalte și imaginația să înflorească.

 

Micul mecanic al cărților este o incursiune în lumea magică a unei biblioteci. Matei, eroul poveștii, se vede antrenat într-o inedită misiune de salvare a unei cărți, după ce varsă din greșeală apă pe ea. Alături de el, micuții cititori vor descoperi că orice greșeală poate fi reparată, dacă acționează cu grijă și promptitudine. Mai mult decât atât, vor afla pas cu pas cum poate fi recondiționată o carte rănită. Din paginile acestei povești răzbate, mai presus de orice altceva, fascinația pentru lectură și iubirea pentru cărți.

 

Editura Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România. Grupul Editorial ALL a fost fondat în 1991, numărându-se printre primele edituri apărute în România post-decembristă. Cu o prezenţă constantă şi vizibilă, oferind publicului cărţi de o calitate excepţională, Grupul Editorial ALL se numără printre cei mai importanţi actori ai pieţei de carte din România.

 

 

Număr de vizualizări :441


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro