Actorul Vlad Lință te invită să te înscrii la cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale pentru adolescenți

ian. 29th, 2021 | By | Category: Postcard

Ești atras de profesia de actor, dar nu știi încă dacă ți se potrivește? Teatrul Arte dell’Anima te invită la ,,Cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale pentru adolescenți”, unde poți afla din tainele acestei profesii!

Arta teatrală este o artă cu și despre oameni. Așa cum pictorii, sculptorii, cântăreții folosesc instrumente specifice, în arta teatrală instrumentul cu care lucrează actorul este el însuși. Așadar, primul pas în procesul de formare al actorilor, este descoperirea de sine.

Abilitățile pe care le dezvoltă jocurile teatrale sunt: concentrarea atenției, memoria, creativitatea, spontaneitatea, imaginația, răbdarea, observarea, expresivitatea corporală, abilități ritmice și de coordonare.

 

Ce ne propunem?

La aceste cursuri participanții vor învăța treptat tainele actoriei și pașii prin care este creat un spectacol, de la lectura la masă și până la detaliile tehnice din spatele cortinei.

 

Duminică, 07 februarie, ora 11:30 va avea loc primul curs pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Fiecare ședință va dura 3 ore.

Înscrierea pentru Cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale, se face la numărul de telefon 0733.060.033, prin e-mail: teatru@artedellanima.ro, pe site-ul Teatrului Arte dell’Anima: www.artedellanima.ro, sau prin mesaj pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/teatru.artedellanima, sau de Instagram: https://www.instagram.com/teatrulartedellanima/ 

 

  Vlad Lință este licențiat în Artele Spectacolului, formator, consilier de dezvoltare personală și psiho-pedagog acreditat. Vrei să-l cunoști mai bine pe actorul Vlad Lință, intră pe site-ul www.artedellanima.ro .

 

Durata modulului

12 săptămâni (14 februarie – 30 mai)

 

Costuri

Pachetul complet va conține 12 ateliere, a câte 3 ore fiecare.

Costul integral este de 1200 RON.

* Persoanele care achită suma integrală la înscriere vor beneficia de un discount de 200 RON

 

Locație

Cursurile au loc la sediul Teatrului Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D!

Înscrierea se face până cel târziu 14 februarie, prin achitarea primei rate!

 

Înscrieri și detalii la 0733.060.033, sau la adresa de e-mail: teatru@artedellanima.ro

// anunță Teatrul Arte dell’Anima.

Număr de vizualizări :321


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro