BLOCUL ÎN VERSURI @Grădina The Pub

sept. 24th, 2020 | By | Category: Eveniment

Primul spectacol de poezie realizat după poezii de Ivcelnaiv are următoarea reprezentație pe data de 4 octombrie 2020, ora 20.00, la Grădina The Pub Universității, București.

BLOCUL ÎN VERSURI – după poeziile din volumul nepublicat: Dragoste în vremea pandemiei a lui Ivcelnaiv – propune un univers hazliu și șugubăț ca o vată pe băț fără băț.

În acestă lume fictivă nu e nicio rușine să tragi cu urechea, să te-ndrăgostești de-un vecin sau să râzi de-o pandemie.

Vă așteptăm la un spectacol de poezie conceput într-o manieră sensibilă, o meditație interioară asupra vremurilor pe care le trăim.
Vă rugăm să faceți rezervare în prealabil pentru a vă asigura unul din cele 50 de locuri în zona de spectacol.
Rezervări la: 0728843782 sau www.the-pub.ro

Suport artist: 30 lei
Conform normelor în vigoare vom așeza maxim 6 persoane la o masă. Vă asigurăm că The PUB respectă în totalitate normele de siguranță.

 

Distribuție:

 

Radu Catană

Luiza Ghindă

Claudia Moroșanu

 

Afiș: Teodora Gavrilă

Durată: 1 h.

 

Trailer spectacol:

https://youtu.be/tTBlSVyxTLo

 

Detalii în event:

https://www.facebook.com/events/336982857650627/

 

Număr de vizualizări :515


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro