Câștigătorii celei de-a șaptea ediții a Premiului Alexandru Mușina pentru debut în poezie 2020 (ediția a VII-a )

sept. 23rd, 2020 | By | Category: Postcard

Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov, împreună cu Editura Aula Magna și în parteneriat cu Editura Tracus Arte din București, anunță câștigătorii celei de-a șaptea ediții a Premiului Alexandru Mușina pentru debut în poezie. Ediția din acest an a înregistrat un număr record de manuscrise și participarea multor poeți buni.

Ca urmare, juriul concursului (format din Al. Cistelecan – președinte, Ruxandra Cesereanu, Romulus Bucur, Caius Dobrescu, Radu Vancu și Adrian Lăcătuș) a desemnat cîștigător al Premiului Alexandru Mușina (în valoare de 500 de euro și publicarea volumului în colecția AM a editurii Tracus Arte) manuscrisul poetei Antonia Andra Mihăilescu.

 

Apreciind valoarea deosebită a încă două manuscrise, juriul a mai acordat Premiul Budila Express (publicarea volumului în colecția AM a editurii Tracus Arte) poetului Andrei Codrin Bucur și Premiul Regele Dimineții  (publicarea volumului în colecția AM a editurii Tracus Arte) poetei Lena Chilari.

Alte două manuscrise, semnate de Alexandra Pâzgu și Florin Cosmin Bobei, foarte apropiate de valoarea celor premiate, au fost distinse cu mențiuni și vor apărea în colecția de debut în poezie AM a editurii Tracus Arte.

 

 

Număr de vizualizări :516


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro