#citeșteromânește cu Polirom: 500 de titluri semnate de autori români, la reducere

aug. 19th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Editura Polirom se alătură proiectului #citeșteromânește, o campanie inițiată de Ministerul Culturii, care are ca scop promovarea cărților românești. Astfel, în perioada 14-28 august 2020, Polirom oferă 40% reducere pentru 500 de titluri semnate de autori români (ficțiune și nonficțiune), în limita stocului disponibil. Oferta promoțională este disponibilă exclusiv pe siteul editurii și cuprinde titluri semnate de cei mai îndrăgiți scriitori români contemporani, laureați ai celor mai prestigioase premii literare și traduși în nenumărate limbi, carte pentru copii, literatură de călătorie, studii, eseuri, istorie, critică și istorie literară,  biografii, jurnale, memorii, corespondență etc.

500 de titluri publicate în cîteva dintre cele mai prestigioase și apreciate colecții ale Editurii Polirom – „Historia”, „Plural”, „Ego-grafii”, „Opere”, „Fiction Ltd”, „Ego. Proză”, „Biblioteca Memoria” , „Biografii romanțate”, „Top 10+”, „Eseuri&Confesiuni” etc. , precum și în serii de autor dedicate.

Lista completă a titlurilor, aici.

#citeșteromânește

Număr de vizualizări :541


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro