Regăsirea copilului interior

aug. 19th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 18 – 24 august editura Herald  te invită să navighezi prin universul tău interior cu o introspecție către copilul din tine, unde vom afla mai multe despre tipare relaționale, psihofiziologia traumei, memorie somatică, stiluri de atașament, mituri și structuri arhetipale și felul în care acestea influențează evoluția psihicului.

Știm cu toții că fiecare dintre noi poartă cu sine experiențe traumatice din copilărie, care sunt stocate în memoria afectivă, și se activează automat în anumite situații, generând dificultăți comportamentale, emoționale și implicit de relaționare. Pentru a depăși traumele și vulnerabilitățile e nevoie de cunoaștere, acceptare și conectare cu acea latură din noi.

Povestea de regăsire a copilului interior va cuprinde și o selecție de titluri reduse cu 25% pe http://www.edituraherald.ro, titluri care oferă căi către adevăratul sine, din prisma mai multor școli de gândire psihologică.

 

 

Număr de vizualizări :552


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro