Expoziția studenților Erasmus+ Semestrul I – Anul universitar 2019 – 2020, la UNAgaleria

ian. 19th, 2020 | By | Category: Postcard

Luni, 20 ianuarie 2020, ora 18:00, la UNAgaleria – Strada Băiculești nr. 29, sector 1, București, va avea loc vernisajul expoziției studenților Erasmus+ Semestrul I – Anul universitar 2019 – 2020.  Spațiul expozițional al Universității Naționale de Arte București, va găzdui în perioada 20-26 ianuarie 2020 un ansamblu de lucrări: pictură, sculptură, grafică, arte textile, sticlă, fotografie, design și new media ale studenților români și străini care au beneficiat recent de granturi acordate prin Proiectul de stagii individuale de studii și practică universitară în colaborare cu instituțiile partenere din Programul Erasmus+ 2018-2020.

UNArte București se prezintă astăzi ca o instituție academică în care educația artistică a urmat drumul învățământului European, încercând să se plaseze în contextul creației contemporane, devenind un constant susținător al produsului artistic multi și inter cultural.

Expoziția subliniază diversele direcții artistice ale celor peste 60 de tineri artiști români și străini aflați la început de drum, ce au beneficiat de această experiență culturală internațională.

O noutate în actuala expunere este prezența celor trei grupuri formate pe baza unor participări la evenimentul ABAB „Bologna Design Week” și un „Glassweek workshop” susținut de artista-profesoară Vineta Groza de la Art Academy of Latvia.

Evenimentul expozițional actual oferă imaginea extinderii procesului de internaționalizare și cooperare între UNArte București și foarte multe instituții universitare de prestigiu din Europa.

Organizatori:

Prorector: Conf. Univ. Dr. Eugen Alexandru GUSTEA

Documentare eveniment: Adele NORVELE

Trainer incoming Erasmus+: Alina DOBRICA

Trainer outgoing Erasmus+: Lector Dr. Alexandra RUSU

Imag & ComTrainer: Drd. Cosmina MARIA ANGHEL

Grafică afiș/invitație: Paul VOIGT

Curator: Ana Maria ȘTEFAN, Clemance PROVOTAL, Els JACOBS

Management eveniment: Conf.univ Viorica Ioana SLADESCU

 

Biroul Erasmus+ mulțumește pentru susținere și ajutor cadrelor didactice, personalului administrativ, profesorilor tutori din proiect, studenților voluntari și prietenilor programului Erasmus+ din Universitatea Națională de Arte București.

Număr de vizualizări :641


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro