O’Loty te invită în pădurea magică Boreea”- o fermecătoare carte pentru copii

iun. 2nd, 2019 | By | Category: Postcard

Scriitoarea franceză Marina ANCA, născută la București, a invitat  publicul, în cadrul târgului Bookfest, la o lansare de carte pentru copii. „O’Loty te invită în pădurea magică Boreea” este o operă întâi vizuală prin pozele încâtătoare pe care scriitoarea le oferă copiilor dar și educativă prin dialogurile în rime și tâlc pentru copii cei mici și poveștile educative pentru copii mai mari, punând un accent pe bunătate, prietenie și apărarea naturii. Prezentată în două combinații bilingve (română-franceză și engleză-franceză) ca și prima carte pentru copii, „Hai la joacă cu O’Loty în Australia” ea va fi disponibilă la standul editurii Eikon la Bookfest, (Romexpo Pavilion B2) și reprezintă un minunat cadou de ziua copiilor pe 1 iunie, după spusele un artistului, cântăreț și compozitor român, Sergiu Cioiu, care a prezentat opera scriitoarei la Bookfest cu o deosebită emoție în glas, el cunoscând-o de când Marina ANCA era chiar un copilaș căreia i se citeau povești. 

Domnia sa a invitat toți părinții din audiență să achiziționeze aceste volume iar desigur, pârinții vor putea găsi pe standul Eikon, pentru ei sau pentru copii lor adolescenți alte volume ale scriitoarei, mărturii istorice, recomandate de Ministerul Învățământului în Franța:

„Când omida devine fluture sau Dictatura română văzută de o adolescentă liberă”,  „Fluturele în Safari între Franța și Nigeria Călătorii între alb și negru” și Amprenta fluturelui sau improbabila idilă între Capitalism și Dictatură” volum în care ne povestește cum s-a schimbat situația socială, econoșică și politică în ultimii 35 de ani atât în Franța cât și în România.

 

Număr de vizualizări :904


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro