JOURNAL OF PHILOLOGY AND INTERCULTURAL COMMUNICATION: Apel la contribuții

iun. 10th, 2019 | By | Category: Postcard

JOURNAL OF PHILOLOGY AND INTERCULTURAL COMMUNICATION anunță apelul la contribuții pentru volumul 3, numărul 2/ iunie 2019.

***

”JOURNAL OF PHILOLOGY AND INTERCULTURAL COMMUNICATION

Vol. 3, Nr. 2/ Iunie 2019

Coordonator: Adriana-Carolina Bulz

ISSN 2558-8478

ISSN-L 2558-8478

 

Data limită de trimitere a propunerilor: 20 iulie 2019

 

APEL LA CONTRIBUŢII

 

Lecturi ale lumii noi: Viziuni si perspective

 

Volumul de faţă îşi propune să includă contribuţii care aparţin domeniului studiilor de receptare, bazate pe variaţiile estetice, ideologice şi psihologice ale răspunsului public la artefacte de-a lungul timpului, axându-se pe capacitatea umană de a-l înţelege pe “celălalt” şi de asemenea pe schimbarea individuală sau colectivă care este provocată de apariţia unei noi structuri. Accentul prezentului volum va fi asupra interacțiunilor și modulațiilor socio-culturale care apar atunci când spiritul uman intră în contact cu o lume diferită sau cu experiențe noi într-un spațiu schimbat.

 

Notă: Propunerile de articol trebuie să includă titlul şi abstractul de aproximativ 250 de cuvinte urmat de cuvintele cheie. Pentru specificări legate de redactarea articolului dumneavoastră, va rugăm să consultaţi site-ul nostru: http://llcs.journal.mta.ro/en_US/directives-aux-auteurs/

 

Invităm colaboratorii noștri să trimită articole originale care nu au fost publicate în altă parte. Este responsabilitatea autorilor să asigure originalitatea, proprietatea, acuratețea, referințele complete, organizarea coerentă și aspectul lizibil al operelor lor.

 

Pentru trimiterea contribuţiilor, vă rugăm folosiţi adresa de email specificată: carolinabulz@yahoo.ro

 

Vi se va confirma decizia de publicare a lucrărilor până pe 20 august 2019. ”

 

 

Număr de vizualizări :609


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro