”Old love” cu Constantin Cotimanis, la Timișoara

dec. 1st, 2018 | By | Category: Eveniment

O veche iubire îl readuce la Timișoara, după multă vreme, pe unul dintre cei mai fascinanți și puternici actori români: Constantin Cotimanis. El joacă, împreună cu Iulia Dumitru, Old love, o „comedie romantică în două acte, cu note de dramă reflexivă, o poveste final fericit,  ca la  Hollywood, într-un decor auster, alcătuit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei‟.  Prima reprezentație la Timișoara spectacolului cu piesa Old love, de Norm Foster, în tradaptarea lui Peter  Bokor și regia lui Daniel Bucur va avea loc luni,  10 decembrie 2018, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române.

O ”Iubire veche” din zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.

Biletele pentru premiera timișoreană a spectacolului costă, în funcție de loc, între  60 și 90 de lei și se găsesc la agenția Operei.

 

Număr de vizualizări :981


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro