Bilanț cultural la sfârșit de an la Primăria Sectorului 2

nov. 23rd, 2018 | By | Category: Postcard

Sub genericul „Bilanț cultural la sfârșit de an”, Primăria Sectorului 2 prin Centrul Cultural “Mihai Eminescu” organizează luni, 26 noiembrie 2018, la ora 17.00, o întâlnire cu oameni de cultură și de artă. Evenimentul va avea loc la Galeria 2 Art de la parterul Primăriei Sectorului 2.

În cadrul evenimentului se vor reuni toţi colaboratorii administraţiei locale care, de-a lungul anului 2018, au desfășurat o serie de activități culturale și artistice pentru cetăţenii Sectorului 2: cenacluri literare, serate muzicale, cluburi de istorie și știință, expoziţii de pictură etc.

Cu această ocazie, va avea loc și vernisajul unei expoziții de vestimentație și artă tradițională românească, realizată de un expert etnograf renumit, doamna Rada Ilie.

Expoziția va fi deschisă publicului larg până pe 14 decembrie 2018.

 

Număr de vizualizări :561


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro