Juventus Torino caută talente în România

oct. 18th, 2018 | By | Category: Postcard

Campioana Italiei, Juventus Torino, are planuri mari în România. După ce în vară a organizat în premieră o tabără de fotbal pentru copii, echipa lui Cristiano Ronaldo și Mario Mandzukic le oferă copiilor șansa de a continua pregătirile în cadrul unei tabere de iarnă (7-12 ianuarie 2019), cu antrenori italieni și program de pregătire în stilul Juventus. Cei mai talentați copii care vor veni la JTC Romania – ediția Winter 2019 vor avea ocazia să participe, în Italia, la Juventus Academy World Cup 2019, o competiție între cei mai buni fotbaliști de la academiile de fotbal Juventus Torino din lume.

„Copiii din România sunt foarte talentați, dar infrastructura necesară și stilul de multe ori neprofesionist în care se face pregătirea contribuie la pierderea multor talente. De aceea am venit în România cu taberele de fotbal Juventus Torino și vom deschide o Academie Juventus, pentru a le da ocazia micilor fotbaliști de a intra în contact cu un alt fel de a face antrenamente, cu o altă lume fotbalistică – lumea performanței”, a declarat Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio, organizatorul taberelor de fotbal JTC Romania.
La tabăra de iarnă JTC Romania sunt  așteptați copii cu vârste între 6 și 13 ani, care vor beneficia de un program de pregătire tehnico-tactică în stilul Juventus, un mini-turneu de fotbal și evenimente educative. Vor fi 20 de ore de pregătire tehnică și antrenamente cu 3 dintre cei mai buni antrenori italieni de copii și juniori de la Școala de fotbal Sisport Juventus Torino, ajutați de 4 antrenori români.

Participanții vor primi echipament sportiv original Juventus Torino și vor beneficia de supraveghere de specialitate și asigurare medicală pe toată durata taberei, masă de prânz, gustări și apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament.

O noutate a taberei de iarnă o constituie cursurile de italiană cu specific sportiv și orele de training media, în care copiii vor învăța cum să facă declarații de presă, ca niște campioni adevărați atât pe teren cât și în afara lui.

Păstrăm aceleași standarde înalte de profesionalism, cu antrenori italieni, care impun stilul de antrenamente pe care Juventus Torino le pune în aplicare cu toți jucătorii săi, de la cei mai mari până la cei mai mici. În plus, adăugăm specificul local atunci când vine vorba de partea de bunăvoie și divertisment”, a adăugat Luigino Pellegrini.

Prima ediție a taberei de fotbal JTC Romania a avut loc în luna iulie 2018, când aproape 100 de copii au fost pregătiți în stilul Juventus de 3 antrenori italieni, ajutați de 4 antrenori români.

Pregătirea și promovarea tinerelor talente reprezintă un angajament pe care Juventus îl face la Academiile de fotbal din întreaga lume. Nu întâmplător numele Juventus, dat clubului în anul 1897, vine de la tânăr, tinerețe.

Juventus Torino este cea echipa de fotbal cu cel mai mare palmares din întreaga lume: 36 de titluri de campioană, 13 Cupe și șapte Supercupe ale Italiei, două titluri de Liga Campionilor, o dată Cupă a Cupelor, trei Cupe UEFA, două Supercupe ale Europei, o Cupă Intertoto și două Cupe Intercontinentale.

Videoclip de prezentare a taberei de fotbal JTC Romania:  https://www.youtube.com/watch?v=KIP-jiX65qA

Număr de vizualizări :527


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro