„Naturalețea imaginii ”, expoziția pictorului Sergiu Galben, la Chișinău

mai 11th, 2017 | By | Category: Postcard

Vineri, 19 mai 2017, ora 15.00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” din Chișinău,  Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” din Chișinău organizează o expoziție specială de pictură, a artistului plastic Sergiu Galben – „Naturalețea imaginii”.  Manifestarea se înscrie în planul de activități pregătit de ICR Chișinău în 2017 pentru a promova producția culturală românescă din Republica Moldova.

Sergiu Galben s-a născut la 01 mai 1942, în comuna Sănătăuca, raionul Floreşti, Republica Moldova. În 1968 a absolvit Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală” secţia pictură. Din anul 1972 este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Moldova.  Lucrările sale au fost expuse, în perioada 1971 – 2012 în prestigioase expoziții internaționale din Federaţia Rusă, Germania, Bulgaria, Austria, Belarus, Kazahstan, Franţa, Ucraina, Turcia, Liban, Panama, România.

Partener media: TVR Moldova, Radio Chișinău, Radio Datina

Expoziția este deschisă publicului în perioada 19 mai – 20 iunie 2017

Număr de vizualizări :809


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro