Dublă lansare de carte: Simona-Grazia Dima și Linda Bastide

oct. 24th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 28 octombrie 2016, ora 16.00, la sediul GDS (Calea Victoriei nr. 120), PEN România organizează o dublă lansare de carte. Este vorba despre volumele a două autoare membre PEN, din ţări diferite: ”Le miel de la nuit/Mierea nopţii” de Simona-Grazia Dima (membră a PEN România), apărută la Paris la Editura Poètes à vos plumes, Paris, 2016, şi de ”13 pas sur les pavés bleus de Montmartre/ 13 paşi pe pavajele albastre din Montmartre ” de Linda Bastide (Membră a PEN Franţa), Ed. Confluenţe, 2016, ambele în ediţii bilingve, în limbile română şi franceză.

Scriitoarei Elisabeta Bogăţan i se datorează traducerile.

Prefeţele volumelor sunt semnate de Linda Bastide, respectiv de Jean-Manuel Gabert. Participarea la eveniment este deschisă atât membrilor PEN, cât şi tuturor iubitorilor de poezie şi de conexiuni interculturale.

Număr de vizualizări :733


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro