„Seri de Jazz și Muzică Clasică”, la Radio Tîrgu Mureș

oct. 23rd, 2016 | By | Category: Eveniment

Cu ocazia zilei de 1 noiembrie, „Ziua Radioului”, Radio România Tîrgu Mureș împreună cu  UCIMR, Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș și Asociația Neumarkt Events vă invită la o ediție specială a proiectului „Seri de Jazz și Muzică Clasică” la Radio Tîrgu Mureș . Evenimentul va avea loc marți, 1 noiembrie 2016, ora 18.00, la Sala de Concerte din br. 1 Decembrie 1918 nr.109. Gazda evenimentului va fi Ana Maria Galea. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Elevi ai Liceului Vocațional de Artă de la secțiile „Arta Actorului” și „Interpretare instrumentală” își vor da întâlnire într-un spectacol de muzică și poezie intitulat „Contrapunct”. Dacă vreți să aflați care este legătura între poezia contemporană și muzica clasică sunteți așteptați,  în Sala de Concerte din br. 1 Decembrie 1918 nr.109, pentru o oră dedicată celor mai sincere emoții transmise prin sunet și cuvânt.

Intrarea la emisiunea–spectacol este liberă.

Aceasta va putea fi urmărită live pe www.radiomures.ro și pe frecvențele RTM 102,9 FM și 98,9 FM

Parteneri : Exces Muzic, Cotidianul „Zi de Zi”, AgențiadeCarte.ro, Asociația K”Arte

Număr de vizualizări :980


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro