Procent record de tineri la evenimentele organizate la Palatul Suţu

mai 11th, 2015 | By | Category: Postcard

Muzeul Municipiului Bucureşti- Palatul Suţu anunţă cu bucurie că numărul de tineri care participă la evenimentele organizate în sediul instituţiei continuă să crească. Astfel, în luna aprilie 2015, 33% din publicul prezent la evenimentele organizate la Palatul Suţu (concerte, conferinţe şi piese de teatru) a  fost reprezentat de categoria de vârstă 18-25 de ani, care, în general, nu frecventează spaţiul muzeal.Trendul este unul ascendent, dacă privim statistica din ultimele trei luni. În luna ianuarie 2015, 10% din publicul nostru era format din tineri cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani; în luna februarie, procentul a crescut la 26, iar, în luna martie, la 27.

Prezenţa tinerilor la muzeu reprezintă un record, având în vedere că, până acum, categoria de public cea mai numeroasă era cea cu vârste cuprinse între 50-70 de ani. În luna aprilie însă, s-a clasat pe locul doi, reprezentând un procent de 31% din publicul total, fiind întrecută de categoria 18-25 de ani cu două procente.

Celelalte categorii de vârstă monitorizate în luna aprilie sunt 10-18 ani (5%), 25-35 de ani (13%), şi 35-50 de ani (18%).

Ne bucurăm că reuşim să atragem un public nou şi îl aşteptăm cu drag în continuare, la fel cum aşteptăm şi reprezentanţii celorlalte categorii de public.

Următoarele evenimente de la Muzeul Muncipiului Bucureşti-Palatul Suţu:

Miercuri, 13 mai, ora 19:00 – „Seară în familie” (poezie și muzică),  eveniment marca Fundaţia ACCUMM

Joi, 14 mai, ora 16:00 – „Ora de Poezie”, sub egida Muzeului Naţional al Literaturii Române

Joi, 14 mai, ora 19:00- Conferința “Familia Bibescu-Basarab Brâncoveanu: reședințe și mod de viață”, cu Oana Marinache

Joi, 14 mai, ora 19:00  – Recital Maria Chifu la Muzeul Theodor Aman

Vineri, 15 mai, ora 19:00 – Vernisajul expoziţiei ” Timpul oraşului”, expoziţia permanentă a Muzeului Municipiului Bucureşti

Sâmbătă, 16 mai – Noaptea Muzeelor

Marţi, 19 mai, ora 12:00 – Vernisaj Centenar Gellu Naum (19 mai -31 mai), în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române

Miercuri, 20 mai, ora 19:00 – Recital vocal al studenților Universității Naționale de Muzică din București, clasa de canto condusă de Georgeta Stoleriu- eveniment marca Fundaţia ACCUMM

Joi, 21 mai, 19:00 – Conferința ”Mașina timpului 4” cu Cristian Radu

Miercuri, 27 mai, ora 19:00 – Recital de chitară oferit de Costin Soare, eveniment marca Fundaţia ACCUMM

Joi, 28 mai ora 10:00 – Colocviu Gellu Naum, sub egida Muzeului Naţional al Literaturii Române

Joi, 28 mai, ora 19:00 – Conferința ”Parcul Carol I” cu Andrei Popescu

Vineri, 29 mai ora 16:00 – Conferinţa ”David Estrig despre Gellu Naum”, sub egida Muzeului Naţional al Literaturii Române.

Mai multe informații găsiți pe site-ul muzeului www.muzeulbucurestiului.ro și pe pagina de Facebook facebook.com/MuzeulMunicipiuluiBucuresti.

Număr de vizualizări :769


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro