Micuţul Nicolas la Bucureşti

oct. 15th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 16 octombrie- 2 noiembrie 2014, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană (etaj 4) are loc Salonul European de Bandă Desenată 2014, ediţia a patra. În cadrul acestui eveniment, Institutul Francez, Editura Arthur şi Jumătatea plină prezintă expoziţia „Le Petit Nicolas sau… Micuţul Nicolas” (3D). Intrarea este liberă.

– Joi, 30 octombrie 2014, la ora 18.00, la Muzeul Național de Artă Contemporană va avea loc lansarea romanului ”Micuțul Nicolas” de Goscinny și Sempé.

– Sâmbătă, 1 noiembrie 2014, ora 16.00, în cadrul Festivalului de Film Francez, la Cinema Elvire Popesco, va avea loc proiecția filmului “Le Petit Nicolas” de Laurent Tirard. Seria „Le Petit Nicolas”, în limba franceză poate fi găsită la librăria Kyralina (Str. George Enescu nr.8, Bucureşti).

Micuţul Nicolas, un băieţel impertinent, amuzant şi jucăuş, ne antrenează cu umor şi tandreţe în aventurile sale cotidiene, acompaniat de o galerie de puşti care mai de care mai spectaculoşi. O serie de povestioare în care ne vom recunoaşte cu toţii.

Programul evenimentelor : www.institutfrancais.ro/bucarest/cinema/evenements/le-petit-nicolas-ou-micuul-nicolas/

Număr de vizualizări :1345


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro