”Ceva cu tăiței”, de Marilena Dumitrescu, la Clubul Dramaturgilor

ian. 23rd, 2014 | By | Category: Eveniment

Marți, 28 ianuarie 2014, de la ora 18.00, la sediul ICR din Aleea Alexandru nr. 38, București, va avea loc prezentarea spectacolului lectură cu comedia inedită ”Ceva cu tăiței”, de Marilena Dumitrescu. Evenimentul are loc în cadrul celei de-a cincea ședință a Clubului Dramaturgilor din actuala stagiune. Un eveniment organizat de Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor și Institutul Cultural Român, în colaborare cu Radio România Cultural.


Din distribuție fac parte tinerii actori, studenți ai Universității Naționale de Teatru și Cinematografie, Aida Alexe, Alexandru Colfescu, Daniela Pârnac, Cosmin Barbu, Andra Rotaru, Diana Dreve şi Daniela Manea. Regia: Felix Dumitrescu.
Spectacolul va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului, moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Dramaturgie a USR.

Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1285


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro