Ian Churchill vine în România la Comic Con

ian. 23rd, 2014 | By | Category: Eveniment

Ian Churchill, autorul a mai multor benzi desenate cunoscute publicate de Marvel, DC Comics și Image Comics, va participa la cea de-a doua ediție a East European Comic Con, care va avea loc în perioada 9 – 11 mai 2014 la Romexpo București. Artistul a debutat în industria benzilor desenate în anii ’90, lucrând pentru Marvel la ”X-Men”, ”Cable”, ”Deadpool”, ”The Avengers”, ”Red Hulk”, ”Wolverine”, pentru DC Comics la ”Superman”, ”Supergirl”, ”Teen Titans”, ”The Ravagers” și pentru Image Comics la seria ”Elephantmen” a lui Richard Starking. Ian Churchill va participa pe Aleea Artiștilor de la East European Comic Con alături de artiști români debutanți, dar și alături de legende ale benzilor desenate românești precum maestrul Puiu Manu. Artistul britanic va susține și un Panel în cadrul evenimetului EECC, răspunzând întrebărilor fanilor săi.


De asemenea, artistul a creat și benzi desenate proprii precum ”The Coven” (1997), aceasta fiind o poveste similară cu ”Justice League”, iar în anul 2010 a lansat ”Marineman”, aceasta fiind nominalizată la Eisner Award (premiul Oscar al benzilor desenate) la categoria cea mai bună serie nouă de benzi desenate a anului 2010.
Cel mai recent proiect al lui Churchill este ”REVENGE”, acest proiect de bandă desenată fiind o colaborare cu prezentatorul Jonathan Ross. ”REVENGE” va fi publicată în luna februarie a acestui an de către Image Comics.

A doua ediție a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, în perioada 9 – 11 mai 2014. Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Număr de vizualizări :898


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro