Amelia Stănescu şi Dan Mircea Cipariu, invitaţi la Ploieşti

oct. 15th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 19 octombrie 2013, ora 17:00, în Club Vintage (str. George Coșbuc nr. 13, Ploieşti), Amelia Stănescu va susţine o lectură din volumul bilingv  “Așternuturi de ploaie/Couvertures de pluie”, Editura Brumar.  Invitat special, poetul Dan Mircea CIPARIU, președintele Filialei Bucureşti Poezie a Uniunii Scriitorilor din România. Volumul “Așternuturi de ploaie/Couvertures de pluie” va fi prezentat de poeții Călin DERZELEA și Marian DRAGOMIR. Eveniment organizat împreună cu Asociația „Spirala Cunoașterii”.

Amelia STĂNESCU (n. 22 iunie 1974) este poetă, membră a Uniunii Scriitorilor din România  şi lector universitar doctor în cadrul Universităţii „Spiru Haret”, Constanţa. Este autoarea a șapte volume de poezie apărute în limba română, italiană, franceză, spaniolă și germană, prezentate la târguri de carte naționale și internaționale. De asemenea semnează cărți în domeniul universitar apărute în limba franceză. Deține numeroase premii pentru activitatea literară.

Număr de vizualizări :986


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro