Scriitorul Silviu Dancu, invitat la ART HUB Talks

oct. 15th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 16 octombrie 2013, la Art Hub (B-dul Mărăşeşti nr. 107, Bucureşti), ora 19.00, va avea loc o nouă ediţie a “ART HUB Talks”. Invitat: scriitorul Silviu Dancu, care va dezbate pe tema „Scriitor vs. massmedia | Despre morţi numai de bine”.

„Cu această ocazie se va readuce în discuție scandalul iscat de un text publicat de scriitor pe blogul personal în care a amendat o serie de personalități din lumea televiziunii pentru păcatul de a nu mai fi actuali. Reacția acestora a fost agresivă, limitată și legată strict de sensul denotativ al textului. Se va dezbate în ce măsură intelectualii României pot și au capacitatea de a influența mass media prin acțiunile lor.” – organizatorii

ART HUB Talks este o serie de dezbateri pe teme artistice și sociale ce au loc săptămânal la ART HUB având ca invitați cei mai activi artiști, curatori și manageri culturali ai momentului. Dezbaterile au ca punct de plecare teme precum implicarea politică a artistului, impactul social al artei, provocările specifice activității artistice, accesul la finanțări publice, transparența instituțională etc.

Accesul la dezbatere este gratuit dar se face doar pe bază de înscriere via email la arthub107@gmail.com în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii la: www.arthub.ro

Număr de vizualizări :900


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro