”debut treișpe” la Teatrul Mignon

oct. 10th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 11 şi sâmbătă 12 octombrie 2013, de la ora 21:15, la Teatrul Mignon vor avea loc două reprezentaţii ale spectacolului ”Copiii soarelui”, adaptare după piesa omonimă a lui Maxim Gorki, cu Cristina Ceauşu, Cristina Paraschiv, Dana Paraschiv şi Adrian Bîlă. Spectacolul face parte din proiectul “debut treişpe”, care a început cu reprezentația piesei ”KEAN”, după J.P. Sartre/ W. Shakespeare. Din distribuţie au făcut parte Mihai Niţu, Lia Gherman şi Vladimir Albu.

”Teatrul Mignon a iniţiat acest proiect pentru tinerii absolvenţi, care merită să aibă ocazia de a-şi arăta munca de ani de zile. 2013 este anul în care s-a înfiinţat Teatrul Mignon, în care s-a iniţiat acest proiect, în care tinerii noştri actori îşi încep cariera, asa că avem debut în masă! ”debut treişpe” se scrie cu litere mici, ca să crească mare!” (organizatorii)

Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907

Număr de vizualizări :1274


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro