Fanfan Tulipan, în concert la București și Târgoviște

oct. 10th, 2013 | By | Category: Postcard

Vineri, 11 octombrie 2013, de la ora 20.00, la Green Hours (Calea Victoriei 120, București), în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului de muzică cehă Soundczech, va avea loc un concert Fanfan Tulipan. Trupa va concerta, de asemenea, și sâmbătă, 12 octombrie 2013, de la ora 21.00, la Târgoviște, ”La scriitori”.


Potrivit organizatorilor, ”Fanfan Tulipan cântă un jazz naiv, dinamic și jucăuș, în aparență foarte ușor, dar serios în momentele potrivite, în care poți regăsi uneori uneori elemente ale tradiției slave. În 2012 au câștigat premiul Young Tune Jazz, dovada că sunt o descoperire promițătoare pe scena muzicii cehe de jazz.”

Intrarea la ambele evenimente este liberă.

Număr de vizualizări :1024


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro