Raluca Blezniuc şi Ioana Huţuleac citesc la Zidul de Hârtie

iul. 17th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 11 iulie 2013, ora 18.00, la Casa Prieteniei din Suceava va avea loc o nouă întâlnire literară organizată de Zidul de Hârtie. Vor citi Raluca Blezniuc şi Ioana Huţuleac. Moderatorul întâlnirii va fi poetul Florin Dan Prodan. Evenimentul este organizat în colaborare cu centrul cultural din Bucovina al regiunii Schwaben, Germania.

Raluca Blezniuc, născută în Suceava, a debutat anul acesta la editura Vinea cu volumul de poeme Imnul CioZvârtei după ce a obţinut Premiul Vinea şi Premiul Special al juriului (pentru debut) în cadrul Festivalului Internaţional de Literatură “Tudor Arghezi”. Ioan Es. Pop spune despre poezia sa că este temeinic sincronizată cu cogenarii săi şi are (auto)ironia necesară pentru a evita stridenţele iar pentru Răzvan Ţupa volumul pare o îndepărtare de ritmurile şi regulile poeziei de consum.

Ioana Huţuleac scrie poezie, proză, a avut trei expoziţii de grafică şi pictură, a realizat câteva scurt-metraje şi cântă la chitară piese compuse de ea. Este membră a cenaclului Zidul de Hârtie. În afara recitalului de poezie, Ioana Huţuleac va realiza în cadrul evenimentului un performance vizual şi sonor.

Număr de vizualizări :969


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro