Lecturi publice de poezie susţinute de Ana-Maria Lupaşcu şi Florin Dan Prodan

iul. 4th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 5 iulie 2013, ora 18:00, la Casa Prieteniei  (Suceava), va avea loc un nou eveniment realizat de cenaclul „Zidul de Hârtie”. Invitaţi: Ana-Maria Lupaşcu şi Florin Dan Prodan.

Partenerul evenimentului: biroul cultural al regiunii Schwaben, Infostelle des Berzirks.

Florin Dan Prodan (n. 1976) a publicat volumele de poezie „Pe scurt” (2006), „Poem pentru Ulrike” (2012) și „On the road. Poeme de călătorie, 2008-2011” (2012). Este coordonatorul cenaclului „Zidul de hârtie”, traducător şi redactor al revistei „Bucovina literară”. A mai publicat în Timpul, Suplimentul de cultură, Dilema Veche, Transilvania, Poesis International etc.

Ana-Maria Lupaşcu a câştigat premii literare la mai multe concursuri de poezie. În 2011 a obţinut Marele Premiu “Magda Isanos”, la Udeşti, Premiul I la Concursul naţional de poezie “Constantin Virgil Bănescu” din Târgovişte, Premiul I la Concursul naţional de literatură “Calistrat Hogaş”, Piatra Neamţ, menţiune la Concursul naţional de poezie “G. Suru”, Caransebeş, menţiune la Concursul naţional de creaţie literară “Virgil Ierunca”, Rm. Vâlcea, premiul I la Concursul naţional de poezie “Iulia Haşdeu”, Bucureşti, ediţia a IX-a, Concursul literar național „Incubatorul de condeie” – secţiunea Poezie etc.

Număr de vizualizări :1201


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro