Florin Dobre, prezent la festivalul de modă Feeric Fashion Days Sibiu

iul. 4th, 2013 | By | Category: Postcard

Designerul român Florin Dobre a prezentat sâmbătă, 29 iunie 2013, în cadrul festivalului de modă Feeric Fashion Days de la Sibiu, colecția The Bulevard Suit – S/S 2014. Designerul a fost prezent la Sibiu pentru prima oară. Prezentarea a adus laolaltă numeroși bloggeri, pasionați de modă, dar și oameni curioși să asiste la prezentare.

”Colecția ,,The Bulevard Suit“ nu se poate spune că este inspirată dintr-un loc anume, mod sau experiență personală. De această dată colecția nu conține o multitudine de ținute, croieli și culori ci din contră, prin prezentarea unui singur costum: Costumul Alb, interpretat și reinterpretat în multiple feluri și forme. Prezentarea –The Bulevard Suit – nu este numai despre tendințe. Este vorba despre stil, senzații, emoții și sentimente, iar faptul că prezentarea colecției a fost un singur costum alb arată faptul că mult mai important în aspectul nostru exterior este modul de a vedea lucrurile, deci nu hainele sunt cele mai importante, ci persoana care le poartă.

Colecția vine în continuarea celei prezentată în iarnă la Paris, mesajul este același, unul dramatic având același semn de întrebare : Moda, în ce direcție?” (Florin Dobre)

Muzică: Alexandru Burcea
Make Up: Roxana Armeana
Hair Stiling: LUCIANO, Excentric
Décor: Cosmin Marinescu

Număr de vizualizări :1378


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro