COLIBA revitalizează imaginea Muzeului Literaturii Române Iași

iul. 18th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

COLIBA reprezintă propunerea câștigătoare a Asociației NEA pentru revitalizarea imaginii Muzeului Literaturii Române Iași din cadrul proiectului „Cafeneaua Publică” al Fundației Comunitare Iași. Aceasta și-a schimbat periodic locația, conectându-se la evenimentele outdoor ale orașului, iar Parcul Copou din Iaşi reprezintă ultima oprire a acesteia.

În perioada 19-25 iulie 2013, după amiază, muzeul în miniatură va putea fi vizitat în Parcul Copou, iar proiectul  va fi pus în valoare prin mai multe activități. Astfel, cei care pășesc în Căsuță au ocazia de a se înscrie la o tombolă care are ca premii cărți, precum și vizite gratuite la muzee. În plus, Toyota Iași pune la dispoziția câștigătorilor două mașini pentru a facilita turul cultural literar. Timp de un weekend, posesorii de carnet și nu numai pot ajunge mai ușor la muzeele literare din Iași și la cele din afara orașului.

Mai multe informații despre proiect și premiile puse în joc se pot afla la fața locului, precum și pe paginile de Facebook ale Muzeului Literaturii Române Iași și Asociației NEA.

Număr de vizualizări :1188


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro