Caravana Cărții BookLand, ediţia a III-a, la Piteşti

iul. 18th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 18 iulie – 4 august 2013, în Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti, se va desfăşura Caravana Cărţii Bookland. Cititorii vor găsi la Caravana BookLand noi apariții editoriale, peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri. Caravana va fi prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie).

„Pentru municipiul Piteşti este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât, Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacţionând cu oamenii, şi nu oriunde, ci chiar în Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti  Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor”, a declarat domnul Tudor Pendiuc, primarul Municipiului Piteşti.

“Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, a spus Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Mai multe informaţii https://www.facebook.com/targdecarte

Număr de vizualizări :1201


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro