„PARCURS” de Mariana Gorczyca

iun. 11th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

La Clubul de Golf PAUL TOMIȚA de lângă Alba Iulia a avut loc sâmbătă, 8 iunie 2013, o lansare inedită a romanului Marianei Gorczyca, PARCURS, Editura Eikon. Desfășurată la finalul unei competiții importante din calendarul jucătorilor de golf din România, Cupa Alpin Lux 57 – Paul Tomița, lansarea s-a adresat membrilor Clubului și invitaților acestora.

Special guest, Daniel Cristea-Enache a vorbit celor prezenți despre povestea cărții și tangențele multiple pe care le are cu jocul de golf, cu terenul de la Pianu, cu profesorul Paul Tomița, cu filosofia acestui sport în care competiția este cu tine însuți iar parcursul doar aparent același pentru toți.

Înaintea sesiunii de autografe, a vorbit de asemenea despre carte domnul Viorel Coman, multiplu campion național de golf, unul din cei patru cărora Mariana Gorczyca adresează mulțumiri în Cuvânt înainte.

Nelipsit de la evenimentele culturale importante din Județul Alba, domnul Ion Dumitrel a fost prezent atât la Premierea câștigătorilor Competiției de Golf cât și la lansarea cărții Marianei Gorczyca.

Număr de vizualizări :1052


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro