“Depresia în 60 de întrebări. Cum să o depăşim” de Dr. Jean-Luc Ducher

nov. 8th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecţia “Psihologie practică”, a apărut volumul “Depresia în 60 de întrebări. Cum să o depăşim” de Dr. Jean-Luc Ducher, traducere de Adriana Steriopol.

Cum să ştiu dacă sunt într-adevăr deprimat? Stresul meu este începutul depresiei? Sunt prea fragil? Este normal să sufăr atât de mult? Pot într-adevăr să mă vindec? Cum să evit să fiu din nou deprimat?
Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta să faci faţă mai bine bolii depresive sau să-i ajuţi mai bine pe cei apropiaţi care suferă. Prin intermediul unor dialoguri între un psihoterapeut şi pacienţii săi, transcrise fidel, vei descoperi în această lucrare atât informaţii indispensabile, cât şi modul în care terapeuţii călăuzesc şi însoţesc persoanele deprimate pe calea vindecării.
Da, depresia se tratează! Da, te poţi vindeca! Da, poţi să trăieşti din nou după aceea!

Jean-Luc Ducher, medic psihiatru, clinician, psihoterapeut, profesor, cercetător, este autorul a numeroase publicaţii ştiinţifice, în special în domeniul anxietăţii.

Număr de vizualizări :1252


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro