AgenţiadeCarte.ro, de 500 de mii de unici

aug. 10th, 2012 | By | Category: La Țintă!

O jumătate de milion de vizitatori unici! Acesta este numărul de cititori pe care AgenţiadeCarte.ro tocmai l-a atins zilele acestea. De fapt, l-a şi depăşit! Asta înseamnă că dorinţa noastră, a echipei redacţionale, de a oferi un produs calitativ de jurnalism  cultural, este îndeplinită, zi de zi, şi nu este trecută cu vederea de către cititori. Dreptul la cultură şi identitate este inalienabil, la fel ca şi dreptul la informaţie. AgenţiadeCarte.ro a reuşit, de doi ani, să creeze navigatorilor de pe net o dependenţă subtilă. Dependenţa de cArte!

Scriitorul şi jurnalistul Dan Mircea Cipariu, publisherul AgenţiadeCarte.ro, a scris pe pagina sa de Facebook: “AgenţiadeCarte Ro are, de câteva ore, peste 500.000 de vizitatori unici şi este estimată de webdetail.org la 33.477 USD. <<Agentiadecarte.ro has an estimated value of $ 33,477 USD and receives about 255 pageviews per day. The site has Google Pagerank of 6 and ranked # 1,619,377 in the World based on Alexa traffic ranking>>. Mulţumesc echipei cu care lucrez la acest minunat proiect jurnalistic cultural de calitate pe media electronică: Andra Rotaru, Dorina Cioplea, Mihai Zgondoiu, Adriana Cocic, Daniel Cristea-Enache. 500.000 de reverenţe cititorilor www.agentiadecarte.ro!”

Astfel, în timp ce unele canale media culturale sunt fie închise, cum este, din păcate, exemplul TVR Cultural, iar altele abia funcţionează datorită faptului că investitorii decid să se implice financiar în produse jurnalistice de o valoare îndoielnică, noi ne încăpăţânăm să menţinem şi chiar să creştem nivelul acestui proiect cultural şi jurnalistic. Prezenţa fiecărui cititor pe pagina noastră web ne confirmă că ceea ce facem este important, iar proiectele culturale în care ne implicăm ca parteneri media sunt cele care ne pot salva de consumism şi tabloidizare.

 

Dorina CIOPLEA

Număr de vizualizări :2218


4 Comments to “AgenţiadeCarte.ro, de 500 de mii de unici”

 1. nicu spune:

  Felicitari pentru contributia la acest succes

 2. marius adrian spune:

  Felicitari si mie ca sunt vizitatorul de azi cu nr. 512291 si dvs. pentru ceea ce faceti! Sa ne … vedem la un total de 1000000……

 3. marius adrian spune:

  Incapati-va in continuare ca ….se poate!!!!

 4. marius adrian spune:

  Am vrut sa spun INCAPATINATI-VA!!!!….

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro