„Bucureştiul-chinurile şi facerea” de Robert Turcescu

iun. 7th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 9 iunie 2012, ora 12:00, la Librăria Bastilia din Bucureşti va avea loc lansarea volumului „Bucureştiul-chinurile şi facerea” de Robert Turcescu, Editura Maşina de Scris. Cartea pune în prim plan presa, oamenii și pasiunile timpului. Conține numeroase reproduceri și extrase din ziarele epocii. Primele 50 de exemplare sunt însoțite în plus de câte un set de 10 ilustrate, preluate din presa umoristică de la sfârșitul secolului 19 și din anii ‘30.

Robert Turcescu a debutat în anul 2000 cu romanul „Dincolo”. A mai publicat două volume de publicistică, „Dans de Bragadiru” și „Fiare Vechi”, editate de Polirom și vândute în peste 20.000 de exemplare fiecare.

Număr de vizualizări :1092


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro