Acad. Solomon Marcus lansează volumul “Răni deschise”, la Bookfest 2011

mai 24th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 25 mai 2011, ora 14:00, la Pavilionul C 4 (Romexpo), în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2011, se va lansa volumul “Răni deschise” de Solomon Marcus, în colecţia “Distinguo”, Editura Spandugino. La eveniment vor lua cuvântul Solomon Marcus, Ioana Pârvulescu şi Lavinia Spandonide.

Volumul „Răni deschise” cuprinde colecţia aproape integrală de articole, interviuri, conferinţe, întâlniri cu oameni ai şcolii, a reputatului academician Solomon Marcus. Volumul arată o nouă perspectivă despre cum poate fi crescută calitatea educaţiei în România.

La aceeaşi editură se află în pregătire volumul “Întâlniri cu Solomon Marcus”, colecţia “Distinguo”, o „carte cu prieteni” care va include gânduri dedicate acad. Solomon Marcus, cu ocazia împlinirii vârstei de 85 de ani, mărturii din partea celor care s-au întâlnit, în cele mai diferite împrejurari cu acesta. Editarea şi lansarea volumului urmează să aibă loc în cadrul Târgului de carte GAUDEAMUS 2011.

Număr de vizualizări :2389


One Comment to “Acad. Solomon Marcus lansează volumul “Răni deschise”, la Bookfest 2011”

  1. Mandrescu spune:

    Unde se poate cumpara la Cluj Napoca ?

    Mandrescu

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro