“Jocul interior şi stresul” de W. Timothy Gallwey, dr. Edward S. Hanyelik şi dr. John Horton

mai 19th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Spandugino, în colecţia “Mentor”, a apărut volumul “Jocul interior şi stresul” de  W. Timothy Gallwey, dr. Edward S. Hanyelik şi dr. John Horton, în traducerea Magdei Bunea. Renumitul W. Timothy Gallwey face echipă cu doi medici reputaţi pentru a oferi un ghid unic pentru sănătatea mintală în lumea volatilă de astăzi. “Jocul interior şi Stresul” aplică principiile cunoscute din seria atât de populară a lui Gallwey (Jocul interior), care au ajutat atleţi de pretutindeni, managementului stresului – personal, profesional, financiar, fizic – şi ne arată cum să accesăm resursele interioare pentru a face faţă provocărilor vieţii şi a ne împlini potenţialul.

Jocul interior se axează pe resursele ce le avem şi oferă unelte pentru a le accesa mai uşor. Studiile ştiinţifice confirmă existenţa acestor resurse, precum şi capacitatea noastră de a ne îmbunătăţi accesul la ele.

În prima parte a cărţii veţi înţelege ce este stresul, cum apare şi care este propriul nivel de stres. În partea a două, înveţi să domini stresul, vei afla în detaliu care sunt resursele din interiorul tău ce pot fi accesate pentru a combate stresul. Partea a treia este de departe cea mai importantă: Jocul interior – Unelete de lucru învaţă cititorul opt tehnici practice şi eficiente pentru a face faţă stresului.

Este o carte pentru cei care au o viaţă stresată şi sunt pregătiţi să schimbe acest lucru. “Jocul interior şi Stresul” este utilă şi celor care deţin controlul asupra stresului din viaţa lor; acestora le oferă unelte verificate de dominare a stresului pe care să le adauge la arsenalul personal de resurse de stres management.

W. Timothy Gallwey (născut 1938, în San Francisco, California) este părintele spiritual al coaching-ului şi autorul seriei de cărţi „Jocul interior„. El a stabilit o nouă metodologie de coaching pentru dezvoltarea de excelenţă profesională şi personală într-o varietate de domenii.

Timp de 30 de ani a introdus metoda ‘The Inner Game’ (Jocul interior) în cadrul corporaţiilor, cu scopul de a găsi modalităţi mai bune de a face faţă schimbării, într-o varietate de domenii precum afaceri, sport, sănătate, educaţie şi multe altele.

Tim Gallwey a început să scrie la începutul anilor ’70, iar printre cărţile sale se numără ‘The Inner Game of Tennis’, ‘The Inner Game of Golf’, ‘The Inner Game of Music’, ‘Inner Skiing’, ‘The Inner Game of Stress’ şi ‘The Inner Game of Work’. Cea mai cunoscută carte a sa, ‘The Inner Game of Tennis’, s-a vândut în peste un milion de exemplare în toată lumea.

Număr de vizualizări :2743


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro